Wim Elvers

“Marjolein den Arend is bijzonder deskundig en efficiënt.”

Wim Elvers

“In vrij korte tijd kon ik weer boogschieten. Dat had ik niet verwacht.”

Wim Elvers (72), enthousiast boogschutter

“Ik raakte zwaar geblesseerd aan beide schouders, nadat ik met al mijn kracht een grondpen uit de grond trok tijdens het kamperen. De diagnose was ‘impingement ’ (=inklemming), ofwel subacromiaal pijnsyndroom.
Zeven maanden ernstig blessureleed zorgde ervoor dat ik overal bij geholpen moest worden: aankleden, mijn jas aantrekken, ik kon het niet meer zelf. Normaal functioneren was er niet bij en ik werd om het uur slapen wakker van de pijn, ondanks zware pijnstillers.

De orthopeed in het Amphia ziekenhuis in Breda heeft twee keer een cortisonen-injectie gezet en de fysiotherapeut in het ziekenhuis beval me Marjolein den Arend aan. Marjolein behandelde me een aantal keren en gaf oefeningen mee die ik een paar keer per dag moest doen.
Die combinatie bleek effectief te zijn: mijn schouders werden steeds beweeglijker. In vrij korte tijd kon ik weer normaal functioneren en…..boogschieten! Dat had ik niet meer verwacht. Ik had zelfs mijn lidmaatschap van de vereniging al opgezegd.

Nu, na 2 maanden, ben ik uitbehandeld bij Marjolein en kan ik met oefeningen werken aan verder herstel.
Ik heb Marjolein als bijzonder deskundig en efficiënt ervaren. De praktijk kwam professioneel op mij over en afspraken werden snel ingepland.”

Wim Elvers schiet weer!

Maak een afspraak met een fysiotherapeut.

Arcus Fysiotherapie Hoeven, Bergen op Zoom, Oudenbosch, St. WillebrordMet iedere zorgverzekeraar een contract!