Persoonlijke fysiotherapie met oog voor snel herstel

Naast onze persoonlijke benadering en een groot aantal eigen expertises, werken wij ook nauw samen met andere zorgdisciplines en specialisten van diverse ziekenhuizen uit de regio.

Onze werkwijze

Werkwijze fysiotherapie Arcus Groep

Uw afspraak

Het is mogelijk dat uw huisarts of specialist u naar ons doorverwijst.
Ook kunt u zelf zonder een verwijzing een afspraak bij ons maken. Onze fysiotherapeut zal dan tijdens uw eerste bezoek een screening uitvoeren of er een indicatie voor fysiotherapie bestaat.
U kunt bij ons telefonisch of online een afspraak maken. In de meeste gevallen kunt u binnen 1 werkdag (in sommige speciale gevallen zelfs dezelfde dag) door een fysiotherapeut worden gezien.

Wat neemt u de eerste keer mee?

Vergeet uw identiteitsbewijs niet mee te nemen. Uw therapeut kan u dan snel en gemakkelijk registreren in ons administratiesysteem.
Indien u bent verwezen door een huisarts of specialist, dan verzoeken wij u ook uw verwijzing mee te nemen.

Uw behandeling

Voordat wij beginnen met de daadwerkelijke behandeling start uw fysiotherapeut met een intake en onderzoek van 50 minuten. Hij onderzoekt eerst uw klachten zorgvuldig, zodat hij samen met u een behandelplan kan opstellen om uw klacht(en) zo effectief mogelijk te behandelen. Uw behandelingen duren 25 minuten. Dit is inclusief onze benodigde administratietijd.

Kwaliteit

Al onze fysiotherapeuten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Hierdoor garanderen wij dat onze therapeuten voldoen aan de hoge eisen van bij- en nascholing.
Arcus Fysiotherapie is sinds 2012 ISO:9001 gecertificeerd en kreeg in 2018 het keurmerk PLUSpraktijk voor alle vestigingen. Dit betekent dat onafhankelijk is vastgesteld, dat we betere kwaliteit leveren en deze ook inzichtelijk maken. De voordelen van een PLUSpraktijk zijn:

  • Deskundige fysiotherapeuten
  • Goede bereikbaarheid
  • Ruime openingstijden
  • Korte wachttijd
  • Goede samenwerking met andere zorgverleners

Uw zorgverzekering

Arcus Fysiotherapie heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract. In de meeste gevallen declareren wij rechtstreeks aan uw zorgverzekeraar, zonder dat u van ons een rekening ontvangt. Mocht u vragen hebben over uw declaratie, neem dan gerust contact met ons op via claimcontrol@arcusgroep.nl.

De vergoeding van onze diensten is afhankelijk van uw eigen polisvoorwaarden. U bent zelf verantwoordelijk voor uw zorgverzekering en de daarbij behorende voorwaarden. Wij raden u aan uw polisvoorwaarden goed te controleren. Natuurlijk helpen wij u graag hierbij.

Overige informatie

Op deze website treft u ook de actuele versies aan van ons huisreglement, privacyverklaring, praktijkfolder en onze klachtenprocedure. Op verzoek wordt u een gedrukte versie toegezonden.

Meer informatie of wenst u een afspraak met een fysiotherapeut?

Onze vestigingen

De Lange Meeten 6a
4741 TZ Hoeven

Fysiotherapeut Hoeven
0165 – 502 787

Rijnlaan 73
4615 CA Bergen op Zoom

Fysiotherapeut Bergen op Zoom
0164 – 257 259

Noviciaatlaan 8
4731 CT Oudenbosch

Fysiotherapeut Oudenbosch
0165 – 320 128

Dorpsstraat 189a
4711 EJ St. Willebrord

Fysiotherapeut St. Willebrord
0165 – 506 027

Arcus Fysiotherapie Hoeven, Bergen op Zoom, Oudenbosch, St. WillebrordMet iedere zorgverzekeraar een contract!