Arcus Fysiotherapie Hoeven, Bergen op Zoom, Oudenbosch, St. WillebrordDiëtist in Hoeven en St. Willebrord

Kan de diëtist in Hoeven en St. Willebrord u helpen?

  • Wilt u advies bij onder- of overgewicht?
  • Heeft uw kind voedingsproblemen?
  • Bent u diabetespatiënt?
  • Wilt u een verantwoord dieet?
  • Heeft u maag- en/of darmklachten?
  • Wilt u een voedingsadvies bij kanker?

Dan kan de diëtist van TWB (Thuiszorg) in onze vestiging in Hoeven en St. Willebrord u helpen. Iedere week houdt zij spreekuur over voeding en dieet.
In 2017 wordt de diëtist voor 3 uur vergoed vanuit uw basisverzekering (Let op: dit kan wel verrekend worden met uw eigen risico. Voor kinderen geldt dit niet). Uw verzekering bepaalt of u een verwijzing van een arts nodig heeft.

Voeding & dieetadvies

Genieten van lekker eten is gezellig én belangrijk om gezond te blijven. Onze diëtisten van TWB zijn voedingsdeskundigen en kunnen u helpen om gezond en lekker te eten, een algemeen voedingsadvies geven of zorgen voor persoonlijke dieetbegeleiding. Alle diëtisten van TWB staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici, hebben de hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond en zijn gespecialiseerd in voedingsadvies bij verschillende aandoeningen. U bent dus in goede handen.

Voor wie is voedingsadvies belangrijk?

Goede voeding is de basis voor een gezond leven. Daarom kan iedereen bij ons terecht met vragen over voeding: baby’s, kinderen, volwassenen en senioren.
U kunt daarbij denken aan advies bij overgewicht, maar ook voor gezonde voeding tijdens de zwangerschap, bij allergieën, voor sportdiëten of aangepaste voeding tijdens ziekte.

Samenwerking met de deskundigen van de Arcus Groep

De diëtisten van TWB werken nauw samen met onze fysiotherapeuten. De programma’s Super Kids (activiteit voor kinderen) en Diabetes/Overgewicht en Bewegen zijn hier goede voorbeelden van. Zo ondersteunen gezonde voeding en voldoende beweging elkaar voor een optimaal resultaat.

Dietist Hoeven en St. Willebrord

Meer informatie over voeding en dieet?

Heeft u vragen over voeding of wilt u een afspraak met onze diëtist? Bel: 088 – 260 22 00.

Arcus Fysiotherapie Hoeven, Bergen op Zoom, Oudenbosch, St. WillebrordMet iedere zorgverzekeraar een contract!