Ook tijdens de Corona-crisis zorgen wij voor u!

Uw en onze gezondheid staan voorop bij Arcus Fysiotherapie. Wij blijven beschikbaar voor onze bestaande en nieuwe patiënten.
Onze gedreven therapeuten maken gebruik van de laatste technieken om u ook tijdens deze crisis zo goed mogelijk te behandelen.

Aangepaste behandelingen

MijnZorgApp fysiotherapie

Hoe behandelen wij u tijdens de Corona-crisis?

Vanaf dinsdag 24-03-2020 zijn er aangescherpte regels voor ons als fysiotherapeuten ivm het Corona-virus. Gelukkig beschikken wij over voldoende technische hulpmiddelen om uw bestaande behandelingen zo optimaal mogelijk voort te zetten en eventueel nieuwe klachten goed aan te pakken.

Onze therapeuten nemen persoonlijk met al onze patiënten die een afspraak gepland hebben staan bij ons in de praktijk of aan huis contact op, om te overleggen hoe de verdere begeleiding / behandeling er uit gaat zien.

Nieuwe aanmeldingen worden telefonisch of via onze website in behandeling genomen. Tijdens het eerste consult, wat -indien mogelijk- middels een beeldverbinding zal plaatsvinden, vindt een beoordeling van uw klachten plaats. Onze fysiotherapeut neemt hier ruim de tijd voor, net als bij een persoonlijke afspraak op de praktijk.

Persoonlijke behandelingen met veel aandacht

Op basis van onze bevindingen bepalen we samen de mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan adviezen, persoonlijk opgestelde oefenschema’s via de MijnZorgApp en uitgebreid contact via (beeld)bellen.

Daarnaast is het ook (in bepaalde gevallen) mogelijk dat er wordt gekozen voor behandeling bij ons op locatie of bij u thuis. Wij zullen dit altijd met u en eventueel uw verwijzer bespreken.

Zodra omstandigheden en daarmee het beleid veranderen, zullen wij u zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Op deze manier zorgen we samen voor elkaar!

Meer informatie of wenst u een afspraak met een fysiotherapeut?

Onze vestigingen

De Lange Meeten 6a
4741 TZ Hoeven

Fysiotherapeut Hoeven
0165 – 502 787

Rijnlaan 73
4615 CA Bergen op Zoom

Fysiotherapeut Bergen op Zoom
0164 – 257 259

Noviciaatlaan 8
4731 CT Oudenbosch

Fysiotherapeut Oudenbosch
0165 – 320 128

Dorpsstraat 189a
4711 EJ St. Willebrord

Fysiotherapeut St. Willebrord
0165 – 506 027

Arcus Fysiotherapie Hoeven, Bergen op Zoom, Oudenbosch, St. WillebrordMet iedere zorgverzekeraar een contract!