Arcus Fysiotherapie Hoeven, Bergen op Zoom, Oudenbosch, St. WillebrordLogopedie in Hoeven

Logopediepraktijk Halderberge is gevestigd bij Arcus in Hoeven

Naast vestigingen in Oudenbosch, Oud Gastel en Fijnaart, heeft Logopediepraktijk Halderberge nu ook een vestiging in Hoeven.
In Logopediepraktijk Halderberge wordt individuele zorg geboden bij uiteenlopende logopedische stoornissen. Voor iedere cliënt wordt een uniek zorgplan gemaakt en wordt de zorg afgestemd op de primaire hulpvraag. Komen hier nieuwe hulpvragen bij, dan wordt het zorgplan daarop aangepast.
De logopedist bekijkt de logopedische hulpvraag en plaatst deze hulpvraag in de totale ontwikkeling van het kind of in het totale “zijn” bij een volwassen persoon. Indien nodig wordt contact opgenomen met andere instanties voor samenwerking of doorverwijzing (zoals bijv. scholen, (kinder)fysiotherapie, Audiologisch Centrum, Centrum voor Jeugd en Gezin).

De meeste behandelingen vinden plaats in de praktijk. Mocht het om medische redenen niet mogelijk zijn om naar de praktijk te komen, dan komt de logopedist graag bij u thuis om daar de zorg te bieden die nodig is.

Informatie over het aanbod en de openingstijden vindt u op www.logopediehalderberge.nl.

Heeft u vragen over logopedie?

Heeft u vragen of wilt u geheel vrijblijvend advies inwinnen, dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen. U kunt Logopediepraktijk Halderberge bereiken via telefoonnummer 0165-318602.

Logopedie Hoeven

Arcus Fysiotherapie Hoeven, Bergen op Zoom, Oudenbosch, St. WillebrordMet iedere zorgverzekeraar een contract!