Arcus Fysiotherapie Hoeven, Bergen op Zoom, Oudenbosch, St. WillebrordKinderfysiotherapie

Onze kinderfysiotherapeute Claudia Visser heeft als aandachtsgebied het behandelen van kinderen met een achterstand in hun motorisch ontwikkeling. Dat is kinderfysiotherapie. Het kan daarbij gaan om zuigelingen of schoolgaande kinderen. De achterstand kan een gevolg zijn van ziekte, overgewicht of door een tekort aan motorische ervaring. Onze kinderfysiotherapeut is verder zeer breed gespecialiseerd in alle lichamelijke klachten die voorkomen bij kinderen tussen de 0 en 18 jaar.

Kinderfysiotherapie is veilig en vertrouwd bij de Arcus Groep

Onze kinderfysiotherapeute onderzoekt uw kind spelenderwijs en stelt samen met u en uw kind een op maat gesneden behandelplan op. Tijdens de behandeling werkt de kinderfysiotherapeut samen met u. U oefent thuis met uw kind. Zonodig is er overleg met een schoolarts, consultatiearts, kinderarts en/of leerkracht.

Plagiocephalie (voorkeurshouding)

Een speciaal aandachtsgebied binnen de kinderfysiotherapie is plagiocephalie. Het hoofdje van een baby vertoont een afplatting op de plaats waar de meeste, langdurige druk op het schedeltje inwerkt door een voorkeurshouding. Onze kinderfysiotherapeut Claudia Visser heeft zich gespecialiseerd in het zuiver diagnosticeren en behandelen van deze aandoening.

Kinderbekkenfysiotherapie

Buikpijn en problemen met plassen en/of ontlasting hebben veel invloed op het dagelijkse leven van uw kind. Claudia Visser is ook kinderbekkenfysiotherapeute en leert uw kind zijn/haar bekkenbodemspieren goed te gebruiken. Bedplassen, obstipatie, pijn bij het plassen? Uw kind heeft er geen last meer van!
Lees hier meer over Kinderbekkenfysiotherapie.

Kinderfysiotherapie

Onze kinderfysiotherapeut

Kinderbekkenfysiotherapeut Oudenbosch, Hoeven, St. Willebrord

Claudia Visser

Maak een afspraak met onze kinderfysiotherapeut.

Arcus Fysiotherapie Hoeven, Bergen op Zoom, Oudenbosch, St. WillebrordMet iedere zorgverzekeraar een contract!