Jeroen van der Meer

“Op korte termijn ervaar ik al veel rendement”

“Crissie is deskundig, kordaat en zakelijk”

Jeroen van der Meer

Jeroen van der Meer (Hoeven) wordt behandeld voor een ontstoken pees

“Door het gebruik van de muis in een verkeerde houding liep ik 3 weken geleden een ontstoken pees op in mijn rechterarm. Alles waarbij je kracht zet met je hand, deed pijn. Dus bij push-ups, maar ook bijvoorbeeld bij het optillen van een koffer.

Ik fitness en spin bij Sportpunt Hoeven en ben zo’n 2 jaar geleden al voor een blessure adequaat behandeld door Crissie de Jeu. Ze is deskundig, kordaat en zakelijk. Door sterke massage stimuleert ze 2 keer per week de doorbloeding van de pees. Dat is niet prettig, maar ik voel verbetering.

Op korte termijn ervaar ik al veel rendement: mijn klachten en uitstralingspijn nemen af. Ik vind het plezierig dat ik heel snel terecht kon en weer door dezelfde fysiotherapeut geholpen word. Goed en professioneel.”

Maak een afspraak met een fysiotherapeut.

Arcus Fysiotherapie Hoeven, Bergen op Zoom, Oudenbosch, St. WillebrordMet iedere zorgverzekeraar een contract!