Jeanne de Waard

“Cees is een toegankelijk en kundig man. Dat merk je aan alles”

“Het voelt goed dat Cees mijn knie in de gaten houdt. “

Jeanne de Waard (57) kreeg een nieuwe knie

“17 jaar geleden is mijn voorste kruisband afgescheurd met badminton en daardoor is mijn knie versneld versleten. 6 Weken geleden heb ik een nieuwe knie gekregen, maar al twee maanden vóór de operatie kwam ik bij Cees Caron om me er goed op voor te bereiden. Door de bovenbeenspieren van tevoren te trainen, kun je sneller revalideren. Ik lig nu dan ook keurig op schema.

Cees kwam de eerste 2 weken na de operatie een keer thuis langs. Vervolgens ben ik 2 keer per week voor behandeling naar de praktijk in Hoeven gegaan. Cees kijkt goed naar wat je kunt en zegt dan opeens: ‘Ga maar zonder krukken lopen.’ En dan blijk je dat nog te kunnen ook! Hij kan goed inschatten wat je wel en nog niet kunt. Het voelt goed dat hij mijn knie in de gaten houdt. De behandeling bestaat uit buig- en strekoefeningen op de behandelbank en trainen in de sportzaal.
De eerste weken trainde ik daar onder begeleiding en dan is het fijn dat er iemand naast je staat die goed kijkt wat je doet. Dan zei Cees: ‘Dit is wel weer genoeg voor vandaag.’ Of juist: ‘Die oefening kan wel wat zwaarder.’ Nu kan ik het zelf inschatten en train ik 2 of 3 keer week.

Ik ben blij met Cees. Hij is een toegankelijk en kundig man. Hij stelt je op je gemak en weet wat hij doet. Dat merk je wel. Ik vind het prettig om naar hem toe te gaan. Het klikt.
Ook de andere mensen van Arcus Fysiotherapie zijn prettig. Iedereen kent iedereen en in de sportzaal heerst geen machocultuur.  

Ik realiseer me dat ik zuinig moet zijn op mijn kunstknie. Badminton zit er helaas niet meer in, maar ik overweeg te gaan tafeltennissen en lid te worden van Sportpunt Hoeven om fit te blijven. Sporten werkt zo ontspannend!”

Maak een afspraak met een fysiotherapeut

Arcus Fysiotherapie Hoeven, Bergen op Zoom, Oudenbosch, St. WillebrordMet iedere zorgverzekeraar een contract!