Hella Rommers

“Het is juist de combinatie van Cees en Marjolein die ik zo prettig vind.”

Hella Rommers

“Ik heb er veel baat bij en zou niet meer naar een ander willen.”

Hella Rommers (61) heeft met 2 kunstheupen het hele jaar door fysiotherapie nodig

“Ik kom al een paar jaar bij Cees en Marjolein. Cees luistert naar je, toont belangstelling en helpt me hartstikke goed. Marjolein is lief en kundig, altijd in voor een praatje.
Sinds ik 2 kunstheupen heb, heb ik de 35 behandelingen die per jaar worden vergoed, hard nodig.

Het is juist de combinatie van Cees en Marjolein die ik zo prettig vind. Cees is de manueel therapeut die gaat rekken en trekken en Marjolein de fysiotherapeut die masseert en dry needling toepast. Ze behandelen met een verschillende blik en dat werkt voor mij zó goed.

In het verleden ben ik wel naar een andere praktijk geweest en die was ook goed, maar de combinatie van deze twee therapeuten bevalt me gewoon prima.
Toen ik voor het eerst kwam, heb ik meteen gezegd: ‘Ik heb geen zin in apparaten en groepslessen.’ Ik word behandeld en doe bepaalde oefeningen thuis. Na een behandeling gaat het een paar dagen goed en dan kijk ik alweer uit naar de volgende afspraak.
Laatst ging ik door m’n rug en wilde ik zo snel mogelijk tussendoor. Ik kon meteen komen. Ik vind dat ze me echt goed kunnen helpen en ze zijn vriendelijk. Ik heb er veel baat bij en zou niet meer naar een ander willen.”

Maak een afspraak met een fysiotherapeut.

Arcus Fysiotherapie Hoeven, Bergen op Zoom, Oudenbosch, St. WillebrordMet iedere zorgverzekeraar een contract!