Arcus Fysiotherapie Hoeven, Bergen op Zoom, Oudenbosch, St. WillebrordFysiotherapie hand en pols

Uw hand en pols zitten ingewikkeld in elkaar. Botten, spieren, pezen en banden zorgen er samen voor dat u uw hand op eindeloos veel manieren kunt bewegen: met veel kracht of juist met ongelooflijke precisie. Uw hand is echter ook kwetsbaar. Door een ongeluk, door overbelasting, door reuma of door slijtage kunt u allerlei klachten krijgen. En dat kan u behoorlijk belemmeren bij uw dagelijkse bezigheden. Een goede behandeling door deskundigen is dan belangrijk.

Wat is handtherapie en polstherapie?

Handtherapie houdt zich bezig met het behandelen van functiestoornissen van spieren, pezen, banden, botten, gewrichten, zenuwen en huid. Handtherapeuten zijn gespecialiseerde fysiotherapeuten, die zich helemaal hebben toegelegd op de behandeling van hand, pols en arm. De handtherapeut verzorgt het revalidatieproces na een operatie, maar kan ook conservatief (dus zonder operatieve ingreep) behandelen.

Er zijn veel verschillende behandelmogelijkheden, die altijd precies afgestemd worden op uw klachten en beperkingen. Het streven hierbij is om weer zo optimaal mogelijk te functioneren. Bij de behandeling van uw klachten wordt nauw samengewerkt tussen onze handtherapeuten, orthopeden en reumatologen.

Diagnose

Met behulp van echografie kunnen we nog beter beoordelen wat er aan de hand is, zodat we u nog beter kunnen adviseren. Onze echografisten zijn hier speciaal voor opgeleid. Meer informatie vindt u op Echografie.

Fysiotherapie hand en pols
Fysiotherapeut verstuikte enkel

Miriam Jacobs

Hand-/pols-expert

Handtherapeut, Polstherapeut in Bergen op Zoom

Peter van Gool

Hand-/pols-expert en echografist hand

Maak een afspraak met een handtherapeut en/of polstherapeut

Arcus Fysiotherapie Hoeven, Bergen op Zoom, Oudenbosch, St. WillebrordMet iedere zorgverzekeraar een contract!