Fysiotherapie in St. Willebrord

Onze vestiging voor fysiotherapie in St. Willebrord biedt diverse therapieën.  Welkom bij de uitgebreide en modernste fysiotherapiepraktijk van St. Willebrord!

De plussen van Arcus Fysiotherapie St. Willebrord

Fysiotherapeut St. Willebrord

Arcus Fysiotherapie St. Willebrord
Dorpsstraat 189A
4711 EJ St. Willebrord

T: 0165-50 60 27
E: willebrord@arcusfysio.nl

Maak een afspraak in St. Willebrord

In de moderne praktijk fysiotherapie in St. Willebrord staat fysiotherapie volgens de laatste ontwikkelingen centraal.
Arcus Groep Fysiotherapie in St. Willebrord vindt u aan de rand van St. Willebrord in de Dorpsstraat 189a en is makkelijk bereikbaar. U herkent ons meteen aan de vrolijk overkapping in de Arcus Groep kleuren.

De voormalige winkel is omgetoverd tot een moderne en frisse fysiotherapiepraktijk die van de nieuwste technieken is voorzien.  Stapt u gerust eens binnen tijdens ons gratis inloopspreekuur en ervaar altijd een aangename temperatuur in onze wachtruimte met climate control. Er ligt een tijdschrift voor u klaar, maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van gratis Wi-Fi.

In de goed uitgeruste fitness-/oefenruimte kunnen cliënten werken aan hun herstel of pijnverlichting. Wellicht maakt u straks ook gebruik van een gratis fitnessprogramma op maat?

Verschillende experts onder 1 dak
In de fysiotherapiepraktijk St. Willebrord vindt u niet alleen algemene fysiotherapie, maar ook een schouderexpert, oedeemtherapeute, wervelkolomdeskundige (voor bijvoorbeeld lage rugklachten) en een kinder(bekken)fysiotherapeute.
Daarnaast houdt ook podotherapeute Bartels regelmatig spreekuur in onze praktijk.

Onze behandelkamers zijn afgesloten ruimtes, waar onze fysiotherapeut in alle rust naar uw klachten luistert en de juiste apparatuur heeft om u te onderzoeken. De behandelruimtes zijn compleet nieuw en van alle moderne gemakken voorzien.

Goed bereikbaar
De vestiging voor fysiotherapie van de Arcus Groep ligt aan de rand van St. Willebrord, vlakbij de A58. Ook voor mensen uit Rucphen en Sprundel is onze praktijk snel aan te rijden.

Ruime parkeergelegenheid
Er is volop parkeergelegenheid voor de deur.

Minder valide?
Bent u niet goed ter been of invalide? De praktijk is gelijkvloers en kent drempelloze faciliteiten.

Arcus Fysiotherapie Hoeven, Bergen op Zoom, Oudenbosch, St. WillebrordMet iedere zorgverzekeraar een contract!