Fysiotherapie in Oudenbosch

Onze vestiging voor fysiotherapie in Oudenbosch biedt veel meer dan fysiotherapie. Welkom bij de deskundige en meest betrokken fysiotherapeuten van Oudenbosch.

De plussen van Arcus Fysiotherapie Oudenbosch

Fysiotherapeut Oudenbosch

Arcus Fysiotherapie Oudenbosch
Noviciaatlaan 8
4731 GT Oudenbosch

T: 0165 – 320 128
E: oudenbosch@arcusfysio.nl

Maak een afspraak in Oudenbosch

In onze bijzondere praktijk fysiotherapie in Oudenbosch vindt u fysiotherapeuten die niet alleen kortdurende blessures behandelen. Zij blinken ook uit in langlopende en complexe behandelingen.
Arcus Groep Fysiotherapie in Oudenbosch vindt u op loopafstand van het station Oudenbosch in de Noviciaatlaan 8, vlakbij Sporthal De Beuk.
Via de voordeur stapt u meteen binnen in het centrum van de lichte praktijk. Onze vriendelijke collega bij de balie heet u van harte welkom. Van hieruit krijgt u een goed totaalbeeld van de praktijk in Oudenbosch: u ziet in één oogopslag de ruime behandelkamers, aan het einde van de gang de uitgebreide trainingszaal en aan uw rechterhand de comfortabele wachtruimte .

Bijzondere expertises
Alle fysiotherapeuten in onze praktijk in Oudenbosch zijn naast algemeen fysiotherapeut ook allemaal bijzondere experts. Zij hebben een hart voor een speciale groep mensen die vaak blijvend letsel houdt door een ziekte of aandoening. Vaak maken patiënten een moeilijke periode door en hebben ze intensief therapie nodig. Soms hebben onze patiënten blijvend fysiotherapie nodig om optimaal te kunnen functioneren. Ons team in Oudenbosch begrijpt wat u doormaakt, heeft veel ervaring en blijft ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

In één van de ruim opgezette behandelkamers neemt onze fysiotherapeut de tijd om naar uw klachten te luisteren. De lichte kamers ogen rustig en fris en zijn uiteraard voorzien van alle nodige faciliteiten .
Raadt de fysiotherapeut u aan om oefeningen te doen? In onze grote fitness-/oefenruimte vindt u de juiste apparatuur om te werken aan uw herstel of pijnverlichting. Wellicht maakt u straks ook gebruik van een gratis fitnessprogramma op maat?

Goed bereikbaar
De vestiging voor fysiotherapie van de Arcus Groep ligt midden in Oudenbosch. De praktijk is goed bereikbaar en ligt op 2 minuten loopafstand van het station Oudenbosch.

Ruime parkeergelegenheid
Er zijn parkeerplaatsen op het terrein van de praktijk. Ook in de straat vindt u altijd een parkeerplek.

Minder valide?
Bent u niet goed ter been of invalide? De hele praktijk is gelijkvloers en drempelloos, dus voor u prima toegankelijk.

Arcus Fysiotherapie Hoeven, Bergen op Zoom, Oudenbosch, St. WillebrordMet iedere zorgverzekeraar een contract!