Fysiotherapie in Hoeven

Onze vestiging voor fysiotherapie in Hoeven biedt veel meer dan alleen fysiotherapie. Welkom bij het meest uitgebreide gezondheidscentrum van Hoeven (gemeente Halderberge).

De plussen van Arcus Fysiotherapie Hoeven

Fysiotherapeut Hoeven

Arcus Fysiotherapie Hoeven
De Lange Meeten 6a
4741 TZ Hoeven

T: 0165 – 502 787
E: hoeven@arcusfysio.nl

Maak een afspraak in Hoeven

In de complete praktijk fysiotherapie in Hoeven leert u ook verantwoord sporten.
Arcus Groep Fysiotherapie in Hoeven vindt u op het bedrijventerrein op De Lange Meeten 6A en kunt u goed bereiken. De vrolijke gevel van ons gebouw is niet te missen!
Eenmaal binnen ontvangt onze vriendelijke collega u in het hart van de praktijk. Hier heeft u een uitstekend zicht op de goed uitgeruste fitness-/oefenruimte waar cliënten werken aan hun herstel of pijnverlichting. Wellicht maakt u straks ook gebruik van een gratis fitnessprogramma op maat?

Alle deskundigen onder 1 dak
Daarnaast ervaart u de sportieve activiteiten van Halderberge Vitaal, dat in hetzelfde gebouw is gehuisvest. Bij fysiotherapie in Hoeven vindt u ook Logopediepraktijk Hoeven en de diëtist van TWB (Thuiszorg) houdt er wekelijks  haar spreekuur.
In onze praktijk vindt u dus altijd een gezellige bedrijvigheid. Die ervaart u als u plaats neemt in onze relaxte zithoek, waar u iets te lezen en te drinken kunt pakken en gratis Wi-Fi heeft. Ook aan de kinderen is gedacht: zij hebben hun eigen zitje met speelgoed.
In onze behandelkamers hangt daarentegen een serene rust waar onze fysiotherapeut goed naar uw klachten luistert en de ruimte en apparatuur heeft om u te onderzoeken. De lichte kamers ogen fris en modern en zijn uiteraard voorzien van alle nodige faciliteiten en airco.

Goed bereikbaar
De vestiging voor fysiotherapie van de Arcus Groep ligt aan de rand van Hoeven. Hierdoor is deze praktijk ook goed bereikbaar voor mensen uit Etten-Leur en Bosschenhoofd.

Ruime parkeergelegenheid
Er ligt een eigen parkeerterrein naast de praktijk. Er is altijd wel een plekje voor u vrij. Natuurlijk bent u ook op de fiets meer dan welkom!

Minder valide?
Bent u niet goed ter been of invalide? De deur gaat automatisch voor u open! De behandelkamers bevinden zich op de begane grond en zijn voor u prima toegankelijk.

Arcus Fysiotherapie Hoeven, Bergen op Zoom, Oudenbosch, St. WillebrordMet iedere zorgverzekeraar een contract!