Fysiotherapie in Bergen op Zoom

Onze vestiging voor fysiotherapie in Bergen op Zoom biedt veel meer dan alleen fysiotherapie. Welkom bij de fysio-experts en meest deskundige hand- en polstherapeuten van Bergen op Zoom.

De plussen van Arcus Fysiotherapie Bergen op Zoom

Fysiotherapeut Bergen op Zoom

Arcus Fysiotherapie Bergen op Zoom
Rijnlaan 73
4615 CA Bergen op Zoom

T: 0164 – 257 259
E: boz@arcusfysio.nl

Maak een afspraak in Bergen op Zoom

In de kleinschalige praktijk fysiotherapie in Bergen op Zoom staat een persoonlijke benadering voorop.
Arcus Fysiotherapie in Bergen op Zoom vindt u vlakbij de Binnenschelde in de Rijnlaan 73 en is uitstekend te bereiken.

Via het halletje komt u binnen in de comfortabele wachtruimte, waar u kunt genieten van de rust, iets kunt lezen of gebruik kunt maken van gratis Wi-Fi. In  één van de goed geoutilleerde behandelkamers met airco heeft onze fysiotherapeut alle tijd en aandacht voor u.
Bevordert een gratis persoonlijk fitnessprogramma uw herstel? Dan mag u gebruik maken van de goed uitgeruste fitness-/oefenruimte waar cliënten werken aan hun herstel of pijnverlichting.

Diverse therapieën 
Onze fysiotherapeuten bieden diverse therapieën op hoog niveau. Zo is er een spreekuur met orthopeed dr. W.J. van Doorn in het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom. In geval van behandeling door een handtherapeut, zonder of na een operatie, komen de meeste patiënten uit Bergen op Zoom bij Arcus Fysiotherapie terecht.
Omdat het Arcus team in Bergen op Zoom nauw samenwerkt, wordt er dagelijks overlegd en van elkaars expertises gebruik gemaakt.

Goed bereikbaar
De vestiging voor fysiotherapie van de Arcus Groep ligt buiten het centrum van Bergen op Zoom. Hierdoor is de praktijk goed bereikbaar voor mensen uit heel Bergen op Zoom.

Ruime parkeergelegenheid
De praktijk ligt aan een kruispunt in een woonwijk waardoor er volop parkeermogelijkheden zijn. Of komt u liever op de fiets?

Minder valide?
Bent u niet goed ter been of invalide? Zowel de behandelkamers als de oefenruimte zijn drempelloos en bevinden zich op de begane grond. U bent van harte welkom!

Arcus Fysiotherapie Hoeven, Bergen op Zoom, Oudenbosch, St. WillebrordMet iedere zorgverzekeraar een contract!