Ellen Storm

“Bijzonder hoe snel het klikte met Anouk”

Ellen Storm

“Mijn buik wordt kleiner door oedeemtherapie”

Ellen Storm (Bergen op Zoom) volgt oedeemtherapie

“In 2 jaar tijd heb ik 5 buikoperaties gehad. Ik hield daarna veel vocht vast en kreeg een dikke buik, alsof ik zwanger was. Het ziekenhuis in Antwerpen dacht dat oedeemtherapie me daar wel vanaf kon helpen.

2,5 jaar geleden startte ik met therapie, waarvan nu een klein jaar bij Anouk Bakx. En dat helpt! Zelf heb je er niet zo’n erg in, maar anderen zagen dat mijn buik kleiner werd. Ze vinden me er nu veel beter uitzien.

Ik ben in gewicht niet afgevallen, maar wel van broekmaat 40 naar 36 gegaan en mijn slechte stoelgang is beter geworden. Ik kan weer bukken en heb meer energie. Eerst moest ik me ertoe zetten om te wandelen met de hond. Nu gaat dat vanzelf. Inmiddels loopt ook mijn vader bij Anouk en ook hij is tevreden. Ze is een prima therapeut, heel menselijk. Bijzonder hoe snel het klikte met haar!”

Buik voor oedeemtherapie

Buik vóór oedeemtherapie

Buik na oedeemtherapie

Buik na oedeemtherapie

Oedeemtherapie

Onze oedeemtherapeuten zijn professioneel en zeer ervaren. Zij geven complete oedeemtherapie, inclusief het aanmeten van een steunkous. Dit is uniek in deze regio. Wilt u meer weten over oedeem, onze oedeemtherapeuten, de vormen van oedeem of de verschillende behandelmogelijkheden? Kijk dan op de pagina Oedeemtherapie.

Maak een afspraak met een oedeemtherapeut.

Arcus Fysiotherapie Hoeven, Bergen op Zoom, Oudenbosch, St. WillebrordMet iedere zorgverzekeraar een contract!