Anny Rustenburg

“Arcus Fysiotherapie staat goed bekend hier in Oudenbosch.”

Anny Rustenburg

“Ik wil hen wel een pluim geven!”

Anny Rustenburg herstelt met Arcus

Anny Rustenburg (65) herstelt van een knie-operatie

“Twee weken geleden heb ik een volledige knieprothese gekregen in de Medinova Kliniek in Breda. Vanaf de eerste dag na de operatie moet je blijven bewegen. Zelfs al traplopen, terwijl je denkt dit leer ik nooit meer! De eerste 2 keer is fysiotherapeut Sabrina Kalis aan huis geweest en nu ga ik 2 keer per week naar de praktijk in Oudenbosch.

Ik ken Arcus Fysiotherapie al jaren van de medische fitness. Voor mijn astma houd ik op deze manier mijn conditie op peil en daardoor heb ik minder klachten. Ik ben er net iets sterker door en herstel eerder van een kou of infectie. Ook de longarts is er heel tevreden over.

Arcus Fysiotherapie staat goed bekend hier in Oudenbosch. De fysiotherapeuten behandelen niet alleen het probleem goed, maar ze tonen ook belangstelling en bieden een luisterend oor. Er is meteen een klik, ze zeggen gewoon ‘je’ en ‘jij’, heel gemoedelijk. Het hele team is leuk en vriendelijk en ik zou een ander Arcus absoluut aanraden. Het is dan ook nog nooit in mij opgekomen om naar een andere fysiotherapiepraktijk te gaan. Ik wil hen wel een pluim geven!”

Maak een afspraak met een fysiotherapeut

Arcus Fysiotherapie Hoeven, Bergen op Zoom, Oudenbosch, St. WillebrordMet iedere zorgverzekeraar een contract!